COVID-19 situationen

Som følger af Covid-19 og regeringens beslutning om at lukke ned i Danmark, er rigtig mange mennesker nu afskåret fra deres sædvanlige og jævnlige behandlinger. Dette betyder, for nogen, meget og for andre, mindre. Hvis du er en af dem, som tydeligt mærker at din krop har brug for behandlinger, enten fordi din krop trives bedst hermed, eller fordi du vælger at prioritere din egen velvære og sundhed, så kan det i denne tid være svært at acceptere, at du ikke kan gøre de ting der er gode for dig og at du ikke kan få de behandlinger som du har brug for og som du er vant til.

Hvis du eksempelvis lider meget af hovedpine, migræne på grund af spændinger, hvis du jævnligt er vant til at modtage Kranio Sakral behandling eller hvis du eksempelvis døjer med stress, uro og dårlig søvn, kan du måske hjælpe dig selv og din krop igennem denne svære tid, ved brugen af Be Calm Bolde. Be Calm Bolde sælges også i denne tid. Jeg sender dagligt og sørger selvfølgelig for god håndhygiejne omkring produkterne og forsendelsen. Bestil allerede dine Be Calm Bolde idag og hav dem hos dig indenfor et par dage – så kan du stadig nå at gøre noget godt for dig selv og din krop i denne trælse tid.

Læs meget mere om Be Calm Boldene på de følgende sider. Pas godt på dig selv og dem du holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *