Be Calm Bolde

De originale Be Calm Bolde fra Canada – nu i Danmark

Slap af og forny din energi…

Be Calm Bolde stammer fra Canada. De er specielt designet af Robert Harris med det formål, at afbryde vores stresscyklus. Be Calm Bolde er originale og sikrer derfor at de har den rette blødhed og kan justeres i afstand, så de kan indstilles korrekt.

Be Calm Bolde er baseret på Osteopati og Kranio Sakral behandling, designet til at afbryde kroppens stresscyklus, så du kan opleve fordelene ved absolut ro. Læs meget mere herom under fanen “Kranio Sakral princippet”.

Be Calm Bolde er terapeutiske på grund af deres evne til at skabe et “stilpunkt”. Når vi er i “stilpunkt”, bringes vores centralnervesystem og dets væske fra sin normale tilstand af bevidsthed til en tilstand af ro.

Et stilpunkt afbryder kroppens stressrespons, så det genoprettende system kan overtage. I denne tilstand af dyb afslapning er genoprettelsessystemet i stand til at blødgøre muskel- og vævsbegrænsninger, hvilket hjælper med at forhindre det fremtidige udbrud af degenerative sygdomme.

Når vi vender tilbage fra den dybe afslapning, der opleves under et stilpunkt, bliver vores centrale nervesystem optimeret. Når vi kommer ud af et stilpunkt, opstår en øgning i produktionen og bevægelsen af ​​væske, der flyder i centralnervesystemet, hvilket optimerer centralnervesystemet og den samlede vitalitet.