Hvor ofte og hvor lang tid

Hvor ofte skal jeg bruge mine Be Calm Bolde?

Du kan med fordel bruge dine Be Calm Bolde hver dag, men det er ikke nødvendigt for at opnå den ønskede effekt. Du kan bruge dem flere gange om dagen, efter behov. I perioder hvor du eksempelvis føler dig stresset, mærker spændinger eller smerte, eller blot har brug for et lille afbræk i en travl hverdag, kan du bruge dine Be Calm Bolde oftere.

Hvor længe skal jeg ligge på mine Be Calm Bolde?

Det er lidt forskelligt og meget individuelt. Nogle dage kan du bruge boldene én gang, andre dage, flere gange. Nogle gange 10-15 minutter og andre gange 20-30 minutter eller længere. Du kan “risikere” at falde i søvn på dem, men det sker der ikke noget ved. Kroppen har som regel en evne til at mærke efter selv og sige til og fra. Enkelte dage kan du føle, at de er ubehagelige – så springer du bare over den dag. Lyt til din krop.

I forhold til underlag, så kan du både lægge dig på gulvet, på en yogamåtte, i sengen eller sofaen, og hvis du føler, at boldene ikke ligger godt eller stabilt, kan du bruge en pude under. Det er lidt op til, hvad du føler passer bedst til dig og din krop. Blot du er opmærksom på, at du ikke bøjer nakken og presser hagen ned mod din brystkasse og at du er opmærksom på, at placering og afstand på boldene er korrekt indstillet og passer til dit hoved. Brug lidt tid på at indstille dem og vend dig langsomt til dem.

Du kan med fordel bruge dine Be Calm Bolde i forbindelse med mindfullness, meditation eller yoga. Dette vil øge effekten af den tilstand som du ønsker at opnå når du i forvejen “trækker stikket” for en stund.