Bestilling og betingelser

Sådan bestiller du dine Be Calm Bolde

Før du bestiller, anbefaler jeg altid, at du læser grundigt om produktet og at du sætter dig godt ind i hvad Be Calm Bolde er, hvilke potentielle effekter de har, informationen omkring anvendelse samt om hvornår Be Calm Bolde IKKE bør anvendes.

Ønsker du at købe et sæt kan du skrive til mig på sms (+45 60383616) eller på mail (bentejohansen1972@hotmail.com). Betaling kan ske via mobilePay til ovennævnte nummer eller evt. kontant ved personlig afhentning. Hvis du vælger forsendelse, sendes pakken senest dagen efter at betalingen er registreret.

Aktuel pris pr. sæt BeCalm Balls – kr. 279,00 (Et sæt består af to bolde som er forbundet med en justerbar snor)

Aktuel pris pr. pude BeCalm RygBolde – kr 429,00

TILBUD: Køb et sæt bestående af 1 stk BeCalm Bolde og 1 stk BeCalm RygBolde – pris kr. 600,00

Vigtigt vedrørende forsendelse: Jeg gør opmærksom på at køber selv hæfter for pakken efter at den er indleveret til forsendelse hvis den sendes billigst muligt uden forsikring. Jeg sender helst med forsikring. Forsendelsesomkostninger fremgår herunder:

  • 1-2 sæt – DAO uden forsikring – 50 kr
  • 3-4 sæt – DAO uden forsikring – 60 kr
  • 5 sæt eller mere – DAO uden forsikring – 70 kr
  • 1-2 sæt – GLS med forsikring – 60 kr
  • 3-4 sæt – GLS med forsikring – 70 kr
  • 5 sæt eller mere – GLS med forsikring – 90 kr.

BETINGELSER FOR RETURNERING! Du bedes læse alle informationer og sætte dig ind i hvad du køber, så du er sikker på at du ikke fortryder dit køb. Hvis du, mod forventning, skulle fortryde dit køb kan du returnere din vare indenfor 14 dage efter bestilling og betaling.

VÆR DOG OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDEVaren tages kun retur, hvis den er ubrugt, i original emballage og i en stand som kan godkendes så jeg kan sælge den til en anden køber. Den må ikke have været i rygerhjem og lugte af røg eller på anden måde være beskadiget. Jeg tilbagebetaler kun prisen for selve varen. Ikke forsendelse. Du hæfter selv for udgifterne til forsendelse i forbindelse med returnering. Varen skal pakkes forsvarligt og du hæfter selv for varen, hvis jeg mod forventning ikke modtager den retur. Pengene for varen tilbagebetales så snart jeg har modtaget varen og den er godkendt til salg. Ved returnering kontaktes jeg på 60383616 inden varen sendes retur.