Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte kan jeg bruge min Be Calm Bolde?

Be Calm Bolde kan bruges flere gange om dagen. Hyppig brug anbefales faktisk (op til 5 x dagligt) ved kroniske smerter og degenerative tilstande. Dagligt brug giver følelser af afslapning og fornyelse.

Ved brug lige før søvn giver de sundhedsmæssige fordele på grund af den forlængede tid, hvor sindet og kroppen tilbydes balanceringstilpasningen.

Kan jeg bruge mine Be Calm Bolde mens jeg sidder i en stol? 
Du kan bruge dem i en stol, men det er mere effektivt at lægge sig ned og lade hele hovedets vægt tynge ned på kuglerne. Dette sikrer dyb afslapning.

Kan mit barn bruge Be Calm Bolde? 
Ja. Det bløde skums blidhed gør det muligt for børn at bruge Be Calm Bolde. De skal ikke placeres for bredt fra hinanden. For et barn kan det minde om følelsen af at lægge sig tilbage på deres mors bryst.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bruge Be Calm Bolde? 
Brug dem, når du søger øjeblikkelig smertelindring/reduktion, når du har brug for stress-kontrol eller når du har brug for fornyet energi. Brug Be Calm Bolde før du skal i seng eller flere gange om dagen for at maksimere resultaterne. Ved brug af Be Calm Bolde er det muligt at opnå omfattende gevinster for dit helbred.

Jeg føler energi efter at have brugt Be Calm Bolde. Er dette en normal effekt? 
Ja. Følelse af energi efter brug af Be Calm Bolde er en effekt for mange mennesker. Den afslapning, du oplever, er genoprettende og forfriskende. Desuden får miljøerne omkring hjernen og rygmarven (kraniosakralsystemet) fordele ved at bruge Be Calm Bolde. Der er en stigning i produktionen og bevægelsen af ​​væsken, der gavner centralnervesystemet. Dette skaber en naturlig stigning i energi, når du vender tilbage fra din dybe, afslappede tilstand. Dette kan føles som en genindtrængning eller genstart af dit system.

Hvorfor er jeg så tørstig efter brug af Be Calm Bolde? 
Du bliver tørstig af to grunde. 1) Den ekstra urin du producerer under dyb afslapning bruger væske og sætter gang i udrensning. 2) Den forbedrede vitalitet i centralnervesystemet og dets omgivelser kræver mere væske.

Hvordan kan jeg passe på mine Be Calm Bolde, så de holder længe? 
Når du ligger på dine Be Calm Balls bør du ligge stille. Flyt ikke om på boldene uden at løfte dit hoved. Rens overfladen af ​​Be Calm Bolde ved at tørre dem af med en fugtig klud. Hold dem væk fra kæledyr og børn. Det er ikke legetøj. Når du ikke bruger dem, skal du opbevare dem i den lille medfølgende sæk og væk fra skarpe genstande.

Hvorfor føler jeg mig undertiden svimmel under eller efter jeg bruger Be Calm Bolde? 
Blodtrykket falder naturligt (lidt) under dyb afslapning. Der er dog intet at bekymre sig om, når der opstår svimmelhed – dette er ikke usikkert eller en risiko for dit helbred. Hvis du lider af for lavt blodtryk bør du dog lige få grønt lys fra din egen læge inden regelmæssigt brug af Be Calm Bolde. Frigivelsen af ​​spændinger i vores krop kan også medføre en smule svimmelhed.

Er du i tvivl om brugen eller effekten af dine Be Calm Bolde skal du ikke tøve med at kontakte mig.