Yoga

Be Calm Bolde er et fantastisk supplement til din yoga. Du kan bruge dem før, under eller som afslutning på din session, hvor de kan bidrage til en dyb afslapning og føre dig ind i stilpunkt og uforstyrret afslapning. Du kan, ved hjælp af dine Be Calm Bolde, blive bedre til at identificere og finde ind til en meditativ tilstand, og opnå den hurtigere.

Den Ultimative Shavasana

Når du ligger på dine Be Calm Bolde, skaber oplevelsen af stilpunkt en øjeblikkelig ro efterfulgt af frigørelse og fornyelse, hvilket øger kroppens immunforsvar og vitalitet. En session på dine Be Calm Bolde fungerer som en væsentlig og dyb meditation.

Bedre fleksibilitet

Gentagende brug af dine Be Calm Bolde vil, over tid, reducere spændinger i væv og led og øge fleksibiliteten.

Mediter med lethed

At nå til dit stilpunkt, giver dig mulighed for at “lukke ned” for ekstern og intern distraktion og lader dig glide ind i en øjeblikkelig meditativ tilstand.

Balance i det autonome nervesystem

Be Calm Bolde øger muligheden for kroppen at “genstarte” og opnå en sundere balance mellem dit parasympatiske og sympatiske nervesystem, nedbringer uhensigtsmæssige stessrelaterede responser og gør det nemmere, at genoprette balance efter stressende begivenheder.