Om BeCalm

Om BeCalm boldene

BackBalls/RygBolde er et selvhjælpsværktøj, baseret på osteopati og Kranio Sacral principper. De frigør spændinger og smerter efter samme princip som ovenstående behandlingsmetoder, hvor behandleren ved lette tryk og berøringer, ”anmoder” begrænsede områder i ryg og nakke, om en forsigtig forlængelse, som giver et bedre flow og derved frigør spændinger. Rygboldene kan bruges ved bunden af ​​hovedet, langs hele rygsøjlen og ved sacrum (bunden af ​​rygsøjlen). Mange mennesker nyder at kombinere Be Calm Bolde og deres stilpunkt-effekt med BackBalls/RygBolde for at få oplevelsen af en hel krop- og sindoplevelse.

Vores historie

Be Calm Bolde stammer fra Canada. De er specielt designet af Robert Harris med det formål, at afbryde vores stresscyklus. Be Calm Bolde er originale og sikrer derfor at de har den rette blødhed og kan justeres i afstand, så de kan indstilles korrekt.

I 2022 overtog jeg det danske partnerskab med Robert og BeCalm boldene. Dette gjorde jeg, da jeg til dagligt er selvstændig i min egen massageklinik, og så med egne øjne hvilken positiv virkning disse bolde havde på mine kunder. 

“BeCalm boldene er et fantastik og livsændrende værktøj som alle burde opleve.”

Bente Johansen   / BeCalm Partner